Sery topione w kostce

Sery topione w kostce, to najstarsza i najpopularniejsza forma sera topionego. Od dziesięcioleci znajduje wiernych nabywców, dostarczając im przyswajalnych form białka, wapnia i fosforu. Starannie dobrane surowce, zastosowany proces pasteryzacji i pakowanie „na gorąco” gwarantują jakość i trwałość produktu. Znane i doceniane w świecie serów smaki dostępne w gramaturze 50g, 100g oraz w wersji 3x50g.

Kostka 100g

Gouda, Emmentaler, Mazurski, z Szynką. Sery topione w kostce 100g to najstarsza i najpopularniejsza forma sera topionego. Od dziesięcioleci znajduje wiernych nabywców, dostarczając im przyswajalnych form białka, wapnia i fosforu. Staranie dobrane surowce, zastosowany proces pasteryzacji i pakowanie „na gorąco” gwarantują jakość i trwałość produktu. Ser topiony w kostce posiada wyróżniające go, bardziej czytelne etykiety owalne.

Kostka 50g

Gouda, Emmentaler, o smaku Śmietankowym, z Szynką. Niewątpliwą zaletą szczególnie wyróżniającą ten produkt jest wygodne w konsumpcji, zgrabne, małe i jednorazowe opakowanie z funkcją łatwego otwierania.Wyjątkowy smak w unikatowej formie opakowania. Szczególną zaletą produktu jest mała porcja, dzięki której unikamy przechowywania produktu po jego otwarciu, porcja ta jest optymalną do bezpośredniego i jednorazowego użycia.