Masło, Margaryna, Miks tłuszczowy

MASŁO EKSTRA konfekcjonowane jest ze świeżego masła produkowanego w zakładach mleczarskich posiadających certyfikaty potwierdzające najwyższą jakość. Cały proces produkcyjny przebiega zgodnie z zasadami w normach PN – EN ISO 9001 : 2001 i PN – EN ISO 22000 : 2006, co gwarantuje najwyższą jakość produktu. Istotna cechą małych porcji masła jest właściwość szybkiego rozmrażania się produktu. W przeciągu 15 minut po wyjęciu z zamrażarki masło nadaje się do smarowania.

Zachęcamy Państwa do pobrania pliku z  Tabela z danymi logistycznymi produktów

Przeciwnikom tłuszczu zwierzęcego proponujemy MARGARYNĘ SŁONECZNĄ zamykaną w hermetyczne 15 gramowe opakowania. Charakteryzuje się ona znakomitym smakiem i smarownością nawet po wyjęciu bezpośrednio z lodówki. Małe, jednorazowe porcje doskonale sprawdzają się w hotelowych restauracjach, stołówkach, pensjonatach, czyli wszędzie tam, gdzie liczy się szybkość i sprawność obsługi.