Pulpeciki w sosie chrzanowym z serkiem topionym i cukinią

Składniki:
400g mięsa mielonego wieprzowego
1/2 bułki namoczonej w mleku
sól
pieprz
papryka słodka
mąka ( do obtaczania )

2 cebule
1 cukinia
olej do smażenia

2 szklanki bulionu
2-3 łyżki chrzanu tartego
serek topiony ze szczypiorkiem LACTIMA (1 opakowanie)
sól
pieprz

Wykonanie:
Do miski przełóż mięso. Dodaj odciśniętą bułkę oraz przyprawy. Dokładnie wyrób składniki.
W dłoniach uformuj niewielkie pulpeciki i obtocz w mące. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż mięso z każdej strony.
Ciągnij z patelni i na tym samym tłuszczy podsmaż pokrojoną cebulę i cukinię. Smaż chwilę, co jakiś czas mieszając.
Przełóż mięso do warzyw. Wlej bulion i dodaj serek oraz chrzan. Duś 10 minut. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Smacznego!